مدیر انجمن اهل بیت(ع) 
منتظر (08-08-2011), میثاق الهی (08-10-2011), محمد (08-08-2011), ترنم (08-21-2011), روضه رضوان (04-20-2012), سید (08-07-2011), ستایش (01-19-2012), صدیقه (08-08-2011)

آیه 13 سوره بقره
وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ آمِنُوا كَمَا آمَنَ النَّاسُ قَالُوا أَنُؤْمِنُ كَمَا آمَنَ السُّفَهَاءُ ۗ أَلَا إِنَّهُمْ هُمُ السُّفَهَاءُ وَلَـٰكِن لَّا يَعْلَمُونَ ﴿١٣﴾
و چون به ايشان گفته شود چنانكه [ساير] مردم ايمان آوردهاند، شما هم ايمان آوريد، گويند آيا ما هم مانند كمخردان ايمان بياوريم؟ بدانيد كه خودشان كمخردند، ولى نمىدانند (١٣)

بسم الله
وَ إِذا لَقُوا الَّذینَ آمَنُوا قالُوا آمَنّا وَ إِذا خَلَوْا إِلى شَیاطینِهِمْ قالُوا إِنّا مَعَکُمْ إِنَّما نَحْنُ مُسْتَهْزِؤُنَ (14)
و هنگامى که افراد با ایمان را ملاقات مى کنند، مى گویند: «ما ایمان آورده ایم!» ولى هنگامى که با شیطانها (و هم کیشان) خود خلوت مى کنند، مى گویند: «ما با شماییم! ما فقط (آنها را) استهزا مى کنیم!».
يارب
التماس دعای فراوان
يا رب منم جويان تو يا خود تويى جويان من
اى ننگ من تا من منم من ديگرم تو ديگرى
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

بسم الله
أَللهُ یَسْتَهْزِئُ بِهِمْ وَ یَمُدُّهُمْ فی طُغْیانِهِمْ یَعْمَهُونَ (15)
خداوند آنان را استهزا مى کند; و آنها را در طغیانشان نگه مى دارد، تا سرگردان شوند.
يارب
التماس دعای فراوان
يا رب منم جويان تو يا خود تويى جويان من
اى ننگ من تا من منم من ديگرم تو ديگرى
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

بسم الله الرحمن الرحـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــیم
اُلئکَ الَذّینَ اشتَروُالضّلالَةَ بِا لهُدا فَمَارَبِحَت تِجارَتُهُم وَمَاکَانُوامُهتَدِینَ(16)
همین کسانندکه گمراهی رابهای هدایت خریدندپستجارتشان سودی نکردوهدایت پذیرنبودند

مَثَلُهُمْ كَمَثَلِ الَّذِي اسْتَوْقَدَ نَارًا فَلَمَّا أَضَاءتْ مَا حَوْلَهُ ذَهَبَ اللّهُ بِنُورِهِمْ وَتَرَكَهُمْ فِي ظُلُمَاتٍ لاَّ يُبْصِرُونَ ﴿۱۷﴾
مثل آنان همچون مثل كسانى است كه آتشى افروختند و چون پيرامون آنان را روشنايى داد خدا نورشان را برد و در ميان تاريكيهايى كه نمىبينند رهايشان كرد (۱۷)
![]()

أَوْ كَصَيِّبٍ مِّنَ السَّمَاءِ فِيهِ ظُلُمَاتٌ وَرَعْدٌ وَبَرْقٌ يَجْعَلُونَ أَصَابِعَهُمْ فِي آذَانِهِم مِّنَ الصَّوَاعِقِ حَذَرَ الْمَوْتِ ۚ وَاللَّـهُ مُحِيطٌ بِالْكَافِرِينَ ﴿١٩﴾
«سوره مبارکه بقره - آيه 19»
يا چون [گرفتاران در] بارانى سخت كه از آسمان مىبارد و همراه با تاريكى و رعد و برق است از بيم مرگ ناشى از صاعقهها انگشتانشان را در گوشهايشان مىكنند، و خداوند بر كافران چيره است (١٩)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
Bookmarks