[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]کربلایی کاظم ساروقی حافظ قرآن و علوم قرآنی می گوید: من به آقا ( آیة الله بروجردی) عرض کردم، شما این همه از من پرسیدید و دیدید که می دانستم، حالا من از شما می پرسم، آیة الله بروجردی تبسمی کرد و در میان تعجب حاضرین، گفت بپرس من (کربلایی کاظم) گفتم کدام سوره است که هفت حرف از حروف الفبا را ندارد، آقا کمی فکر کرد و فرمود من در دوره جوانی چنین موضوعی را شنیدم، ولی یادم نیست، شما بگوئید
من گفتم سوره فاتحة الکتاب است که هفت حرف ندارد، چون این هفت حرف مربوط به هفت طبقه جهنّم است ، آن را از فاتحة الکتاب که سوره رحمت است، برداشتند و در آیه ظلمانی گذاشتند
آن هفت حرف « ث – ج – خ – ز – ش – ظ – ف ) می باشد
ث، از کلمه ثبور است که در دو آیه سوره فرقان آمده و اسم چاهی در جهنم است که جای رباخواران و بدکاران می
باشد
و إذا القوا منها مکاناً ضیّقاً مقرّنین دعوا هنا لک ثبوراً * لا تدعوا الیوم ثبوراً واحداً وادعوا ثبوراً کثیراً (سوره فرقان آیه 13 و 14 )
هنگامی که در مکان تنگ و محدودی از آتش در حالی که در غل و زنجیرند، افکنده شوند فریاد واویلاشان بلند می شود
امروز یکبار مرگ بر من – واویلا – (واثبورا) نگوئید، بلکه بسیار ناله ی واثبورا سر دهید
ج، از جهنّم است
وإنّ جهنّم لموعدهم أجمعین (سوره حجر آیه 43 )
خ، از خسران است
و إن أصابته فتنة انقلب علی وجهه خسر الدنیا والاخرة ذلک هو الخسران المبین سوره حج آیه 11
ز، از زقّوم است
إنّ شجرة الزّقّوم طعام الاثیم سوره دخان آیه 43 و 44
ش، از شقاوت و شیطان است
فامّا الذین شقوا ففی النّار لهم فیها زفیرٌو شهیقُ سوره هود آیه 106
ظ، از زبانه آتش جهنّم ( لظی ) است
کلاّ إنّها لظی سوره معارج آیه 15
ف، از فزع الاکبر است
لا یحزنهم الفزع الاکبر سوره انبیاء آیه 103
و همه این حروف را بردند در آیه ظلمانی که در سوره انعام آیه 122 می باشد
أومن کان میتاً فأحییناه و جعلنا له نوراً یمشی به فی النّاس کمن مثله فی الظّلمات لیس بخارجٍ منها کذالک زیّن للکافرین ما کانوا
یعملون
آیة الله بروجردی قلم و کاغذ خواستند و این مطالب را که من گفتم یاد داشت کردند

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks