مدیر انجمن اهل بیت(ع) 
روضه رضوان (03-24-2011), سید (09-15-2011)
مدیر انجمن اهل بیت(ع) 
مدیر انجمن اهل بیت(ع) 

حرکت خیلی زیبایی بود ممنون.
در مورد معنی کردن شعر باید بگم که این خودش یه تخصص هست و نمیشه به راحتی معنی سراینده شعر رو ابراز داشت علی الخصوص که اون شاعر حافظ خوش زبان باشه.
فقط می تونیم چیزی رو که خودمون از اون شعر چیزی رو متوجه می شویم اینجا بیان کنیم.
دل ميرود ز دستم صاحب دلان خدا را
دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا
اگر کسی به کسی یا چیزی دل داده باشه خیلی سخت هست که بتونه جلوی دل رو بگیر و مهرش کنه
اگر عاشق کسی یا چیزی باشید خیلی سخته که کاری کنید تا دلتون به یاد اون نباشه
وقتی که می گوید دل می رود ز دستم مثل این هست که میگه نمی تونم جلوی دلم رو بگیرمو داره از دستم خارج میشه
ای کسانی که صاحب دل هستید و عنان دل را در دست گرفته اید شما را به خدا به دادم برسید
وگر نه راز نهانی که در دلم هست بر ملا خواهد شد و وقتی که رازی بر ملا بشه همه آن را خواهند فهمید.
البته همه اینها به نظر خودم بود شاید صحیح نباشه
متن کامل این شعر رو با صدای استاد سبزواری براتون قرار می دم امیدواترم خوشتون بیاد
کد:۱ دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا ۲ کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز باشد که بازبینیم دیدار آشنا را ۳ ده روزه مهر گردون افسانه است و افسون نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا ۴ در حلقه گل و مل خوش خواند دوش بلبل هات الصبوح هبوا یا ایها السکارا ۵ ای صاحب کرامت شکرانه سلامت روزی تفقدی کن درویش بینوا را ۶ آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا ۷ در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را ۸ آن تلخ وش که صوفی ام الخباثش خواند اشهی لنا و احلی من قبله العذارا ۹ هنگام تنگدستی در عیش کوش و مستی کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را ۱۰ سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد دلبر که در کف او موم است سنگ خارا ۱۱ آیینه سکندر جام می است بنگر تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا ۱۲ خوبان پارسی گو بخشندگان عمرند ساقی بده بشارت رندان پارسا را ۱۳ حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را

حالا این بیت رو معنی کنید
با مدعی نگویید اسرار عشق و مستی
تا بیخبر بمیرد در درد خود پرستی
مدیر انجمن اهل بیت(ع) 
باکسی که ادعاهای بیهوده دارد اسرار ورموز عشق به خدا را نگویید (اینکه شما خدا را چگونه می شناسید و چگونه شناختی دارید )
تا اینکه در خودخواهیهای خودش باقی بماند ودر جهالت خودش بمیرد
البته چون فکر می کنم منظور این است که جدل با انسان های خود خواه بی فایده است چون آنها پذیرش ندارند .
سلام آفرین بر شما به خاطر این تفسیر و توضیح شعرها
کار خوبی کردید این پست رو راه انداختید منم یه بیت شعر می نویسم امیدوارم در موردش برداشتتونو بگید
که یکی هست و نیست جز او
وحده لا اله الا هو
زنده گی یا زندگی؟!:8226783711175196098
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
Bookmarks