((وَأَن لَّیْسَ لِلاْ نسَـَانِ إِلآ مَا سَعَیَ # وَ أَنَّ سَعْیَهُ سَوْفَ یُرَیَ ;(نجم،39و40) و این كه برای انسان بهره ای جز سعی و كوشش او نیست و اینكه تلاش او بزودی دیده میشود.))
خیلی این کلمات را در مناسبت های مختلف از زبان افراد شنیده اید که اگر اتفاق بدی برایشان بیفتد می گویند وای من چقدر بد شانسم و یا اگر یک اتفاق جالبی برای افراد بیفتد می گویند ببین چه آدم خوش شانسی هستم .
اما در فکر بودم که این مسئله(شانس)چقدر می تونه تو زندگی آدم ها تاثیر بذاره و یا اصلا تو ذات انسان ها این نوشته شده که تو هر کاری کنی بد شانسی میاری و یا هر کاری کنی موفق میشی؟
اگر کمی عمقی تر به این مسئله بیندیشیم خواهیم دید که ما در زندگی اصلا چیزی به نام شانس نداریم چون:
در این جهان، سعادت حقیقی انسان جزء از راه اختیار بدست نمیآید، خود انسان باید موجبات سعادت و نیكبختی و یا زیان و بدبختی خود را فراهم آورد، و هر یك از این دو را كه اختیار كند، خداوند متعال همان را برای او امضا میكند; چنانكه میفرماید:
"ما راه را به او نشان دادیم، خواه شاكر باشد (و پذیرا گردد) یا ناسپاس"(انسان، 3)
همچنان كه فرمود:
"وَأَن لَّیْسَ لِلاْ نسَـَانِ إِلآ مَا سَعَیَ # وَ أَنَّ سَعْیَهُ سَوْفَ یُرَیَ ;(نجم،39و40) و این كه برای انسان بهره ای جز سعی و كوشش او نیست و اینكه تلاش او بزودی دیده میشود.
ریچارد وایزمن روانشناس دانشگاه در زمینه شانس می گوید :
مطالعه برای بررسی چیزی که مردم آن را " شانس" می خوانند، ده سال قبل شروع شد. می خواستم بدانم چرا بخت و اقبال همیشه در خانه بعضی ها را می زند، اما سایرین از آن محروم می مانند.بالاخره بعد از تحقیقات فراوان به این تیجه رسیدم که ما چیزی به نام خوش شانسی یا بد شانسی نداریم همه افرا می توانند خوش شانس باشند در صورتی که 4 نکته را در زندگی خود عملی کنند:
به غریزه باطنی خود گوش کنید، چنین کاری اغلب نتیجه مثبت دارد.
با گشادگی خاطر با تجارب تازه روبرو شوید و عادات روزمره را بشکنید.
هر روز چند دقیقه ای را صرف مرور حوادث مثبت زندگی کنید.
پیش از یک دیدار یا یک تماس تلفنی مهم، آن را برای خود مجسم کنید و خود را در آن موفق ببینید. بخت و اقبال اغلب همان چیزی است که انتظارش را دارید.
نتیجه :پس آدمی را حاصلی جز نتیجة تلاش و عملش نیست.

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks