مشکلات کاربری شما
دوستان عزیز و بزرگوارم سلام
تمام دوستانی که در رابطه با سایت دچار مشکل یا سوالی هستند لطفا در انجمن مشکلات کاربری مطرح بفرمایند تا به اونها رسیدگی بشه
ممنون از توجه بزرگواران
اللهم عجل لولیک الفرج و النصر و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره
---------------------------------------------
يادمان باشد نه جلو تر و نه عقب تر ، همگام با "ولي" بودن زيباست!
یارب
باسلام و عصر بخیر
صفحه اول انجمن را باز میکنید قسمت بالا نوشته شده است نام کاربری و پسورد....نام کاربری را می نویسی و رمز را هم مینویسی و دکمه ورد را میزنید صفحه رفرش میشود وقتی وارد صفحه اول انجمن میشوید، میبینید پیامی مبنی بر اینکه شما وارد نشده اید و باید عضو شوید نشان داده میشود طبق تصویر 1
قبل از اینکه دوباره نام و رمز را بزنید موضوعی را مثلا همین موضوع مشکلات کاربری را باز میکنید و باکمال تعجب میبینید نام کاربری شما اون بالای صفحه نوشته شده است طبق تصویر 2
چرا؟
1 2
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
يارب
التماس دعای فراوان
يا رب منم جويان تو يا خود تويى جويان من اى ننگ من تا من منم من ديگرم تو ديگرى [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
تشكرها 2
ملیکه (02-04-2012), سید (02-03-2012)
خب منم نمیدونم این مشکل رو منم دارم اما من زیاد گیر نمیدم
سید که نمیرسه هم مواظب هکر باشه تا ساعت 2 شب
هم این موارد رو پیگیری کنه
اون خانم مدیرهم که نمیرسه الفور رو چیکارش کنه
می مونه من و اقا محمد و اقا محسن
که مدیر هستیم
من که بلدم اما تا بهم نگفتن درسش نمیکنم
بقیه رو نمیدونم
خانمها صبر کنید دستور بدن چشم میرم اون مشکل رو حل میکنم
اما راستی چرا به ما گیر میده میگه هنوزعضو نشدید ؟؟؟؟
تشكرها 2
ملیکه (02-04-2012), سید (02-03-2012)

نوشته اصلی توسط
moamma
یارب
باسلام و عصر بخیر
صفحه اول انجمن را باز میکنید قسمت بالا نوشته شده است نام کاربری و پسورد....نام کاربری را می نویسی و رمز را هم مینویسی و دکمه ورد را میزنید صفحه رفرش میشود وقتی وارد صفحه اول انجمن میشوید، میبینید پیامی مبنی بر اینکه شما وارد نشده اید و باید عضو شوید نشان داده میشود طبق تصویر 1
قبل از اینکه دوباره نام و رمز را بزنید موضوعی را مثلا همین موضوع مشکلات کاربری را باز میکنید و باکمال تعجب میبینید نام کاربری شما اون بالای صفحه نوشته شده است طبق تصویر 2
چرا؟
1 2
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] سلام
بله متاسفانه این مشکل در انجمن هست و تا به امروز راه حلی براش پیدا نکردیم
فقط کاری که میشه کرد اینه که بعد از هر بار وارد شدن و ارسال پست یکبار دکمه f5 رو فشار دهید تا صفحه ریفرش بشه تا مشکلتون حل بشه
دعا کنید زودتر مشکل حل بشه و بتونیم راحتتر در انجمن فعالیت کنیم 
یاعلی
اللهم عجل لولیک الفرج و النصر و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره
يادمان باشد نه جلو تر و نه عقب تر ، همگام با "ولي" بودن زيباست!
تشكرها 2
Moamma (02-04-2012), ملیکه (02-04-2012)
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کلمات کلیدی این موضوع