اشکال چند ساعته در سایت
دوستان عزیز و بزرگوارم سلام
ضمن آرزوی قبولی عزاداری های تمامی دوستان بزرگوار و عذرخواهی بعلت نبود چند روزه بنده به دلیل وجود مشکل در اینترنتم، به اطلاع دوستان بزرگوارم می رسانم که به احتمال قوی امشب یا فردا سایت برای چند ساعتی به دلیل ارتقاء سیستم دچار مشکل و خارج از دسترس خواهد بود.لذا تمام سعی خود را خواهم کرد که هر چه سریعتر کار ارتقاء سیستم انجام یافته و سایت به روال عادی کار خود برگردد.
از تمامی دوستان و عزیزانی که در این مدت یار و همراه بنده بوده اند صمیمانه سپاسگزارم
موفق باشید زیر سایه مولا
یا علی
اللهم عجل لولیک الفرج و النصر و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره
---------------------------------------------
يادمان باشد نه جلو تر و نه عقب تر ، همگام با "ولي" بودن زيباست!
دوستان عزیزم سلام
به حول و قوه الهی آپگرید سایت به نسخه جدید با موفقیت انجام شد
فقط مشکلی که پیش اومد این بود که بنده به اشتباه در یکی از پلاگینی که مربوط به تشکر ها بود رو پاک کردم و برای همین تمام تشکرهای کاربران محترم صفر شد که بدینوسیله از تمامی دوستان و بزرگوارن معذرت می خواهم. امیدوارم با تشکرهای فراوان این اشتباه بنده جبران بشود.
خواهشی هم از دوستان دارم و اون اینکه در موقع بازدید از سایت اگر جایی مشکلی رو متوجه شدند حتی به اندازه نشان ندادن یک تصویر لطفا در قسمت گزارش [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] اعلام بفرمایید.
با تشکر
یا علی
دوستان عزیزم سلام
به حول و قوه الهی آپگرید سایت به نسخه جدید با موفقیت انجام شد
فقط مشکلی که پیش اومد این بود که بنده به اشتباه در یکی از پلاگینی که مربوط به تشکر ها بود رو پاک کردم و برای همین تمام تشکرهای کاربران محترم صفر شد که بدینوسیله از تمامی دوستان و بزرگوارن معذرت می خواهم. امیدوارم با تشکرهای فراوان این اشتباه بنده جبران بشود.
خواهشی هم از دوستان دارم و اون اینکه در موقع بازدید از سایت اگر جایی مشکلی رو متوجه شدند حتی به اندازه نشان ندادن یک تصویر لطفا در قسمت گزارش [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] اعلام بفرمایید.
با تشکر
یا علی
آفلاین
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 0
Array
سلام سید
سلام سید اشکال نداره و لا اقل برا ماها که هم مطلب کم داریم و هم تشکر !!!!هر چند نیت ها باید اینجا طوری باشه که دنبال تشکر نباید بود ولی خوب...
راستی اشتباه کوچیک بزرگا چقدر می تونه بزرگ باشه !!!!!البته این مساله ای نیست کلی عرض کردم
دستتون در د نکنه به خاطر وقتی که برای این سایت می گذارید امیدوارم همیشه در کارهاتون موفق ب اشید
زنده باشید و بنده
زنده گی یا زندگی؟!:8226783711175196098
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کلمات کلیدی این موضوع