آفلاین
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 32
Array
انتقادات و مشکلات
با سلام و عرض خسته نباشی !
میخواستم یه سری از مشکلات انجمنتون رو بگم تا رفع کنید به نفع خودتون هست !
در ضمن لطفا از انتقاداتم ناراحت نشید و این که ممکنه تعدادی از مواردی که میگویم مشکل از سیستم من باشد اگر اینطور بود و به وب سایت شما ربطی نداشت ببخشید منو ...
1- استاتوس های کاربران خیلی جالب نیستن میتوانید از استاتوس های زیبا تر نیز حداقل جهت تنوع استفاده نمایید .
2- ادیتور ارسال پست در بیشتر مواقع دچار مشکل می شود مخصوصا در ارسال عکس که باید Url عکس را وارد کرد .
3- در کنار پست های انجمن مشخصات ارسال کننده پست قرار دارد که باید مواردی را در مورد این عرض کنم :
* آواتار ، قالب مناسبی دارد اما قالب کلی این مشخصات جالب نیست
* تعدادی از Box ها باید حذف شوند مثلا علایق و حرفه چون معمولا در این جاها موارد بیشتر از دو کلمه نوشته می شوند که به دلیل جا نداشتن از کادر خارج زده و زیبایی قالب را خراب می کنند .
* و ...
4- سرعت انجمن یک مقدار پایین می باشد البته این رو برای این گفتم که کسانی که با اینترنت Dial up به انجمنتون میان نمیتونن به خوبی استفاده کنند چون سرعت این اجازه را نمی دهد .
5- در بخش بالای انجمن و پایین هدر لینک و آیکون سایت های فیلترینگ قرار دارد که این خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد و ممکن است به خاطر این مورد کوچیک دچار مشکل بشید !
با تشکر فراوان ...
یا علی مدد
تشكرها 2
ملیکه (01-06-2012), سید (01-07-2012)
مدیر انجمن اهل بیت(ع) آفلاین
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 20
Array
از توجه شما ممنون هستیم
سلام
ممنون آقا محسن گل از توجه شما
بله مواردی رو که فرمودید کاملا صحیح هست و بنده هم در صدد رفعشون هستم ولی به خاطر مشغله زیاد فرصت نمی کنم
ان شاالله در اولین فرصت سعی میکنم که خیلی از مشکلات رو به کمک شما و بفیه دوستان رفع کنم
ممنون و موفق باشید
اللهم عجل لولیک الفرج و النصر و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره
---------------------------------------------
يادمان باشد نه جلو تر و نه عقب تر ، همگام با "ولي" بودن زيباست!
---------------------------------------------

آفلاین
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 32
Array
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کلمات کلیدی این موضوع