۞۩§۩۞ ويژه نامه شهادت حضرت علي بن الحسين٬زين العابدين امام سجاد(ع)۞۩§۩۞ - صفحه 3
ads ads
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 15 تا 19 , از مجموع 19

آفلاین
    وضعیت:

تشکر از ارسال / دوست داشتن
    1,187 بار در889 پست تشکر شده
    میزان امتیاز
    1860
    Array

Qv0hr575dvpmujzlm58o1 ۞۩§۩۞ ويژه نامه شهادت حضرت علي بن الحسين٬زين العابدين امام سجاد(ع)۞۩§۩۞

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...][Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

قال الامام علي بن الحسين علیه السلام:
    طَلَبُ الْحَوائِجِ إلی النّاسِ مَذَلَّةٌ لِلْحَیاةِ وَ مَذْهَبَةٌ لِلْحَیاء،
    وَ اسْتِخْفافٌ بِالْوَقارِ وَ هُوَ الْفَقْرُ ‏الْحاضِرِ،
    وَ قِلَّةُ طَلَبِ الْحَوائِجِ مِنَ النّاسِ هُوَ الْغِنَی الْحاضِر.(7)
    دست نیاز به سوی مردم دراز كردن، سبب ذلّت و خواری در زندگی
    و در معاشرت خواهد بود. و نیز موجب از بین رفتن حیا و كاهش وقار
    خواهد گشت. و همین خود فقر بالفعل است(كه گریبانگیر شخص شده)
    و (اما) كم بودن نیازمندیها از مردم خود غنا و توانمندی بالفعل است
    (كه شخص به آن آراسته است).‏
    تحف العقول: ص 210، بحارالا نوار: ج 75، ص 136، ح 3.

2. تشكرها 3

ملیکه (12-08-2011), محمد (12-08-2011), سید (12-30-2010)

آفلاین
    وضعیت:

1,187 بار در889 پست تشکر شده
    میزان امتیاز
    1860
    Array

در جسم جهان، فیض بهارانم من
    عالم چو زمین تشنه، بارانم من

در زهد، دلیل پارسایان جهان
    در عشق، امام جان نثارانم من

فرزند حسین و زینت عَبّادم
    شایسته‌ترین، سجده گزارانم من

با این همه منزلت ز سوز دل و جان
    روشنگر بزم سوگوارانم من

چون لاله همیشه از جگر مى‌سوزم
    چون شمع همیشه اشك بارانم من

من نور دل پیمبر و زهرایم
    روشنگر بزم عترت طاهایم

افروخته‌تر ز شمع افروخته‌ام
    دل سوخته‌تر ز لاله ی صحرایم

با ذكر دعا و خطبه و اشك و پیام
    من حافظ انقلاب عاشورایم

بیمار فتاده در دل آتش و خون
    لب تشنه، خسته بر لب دریایم

آن طرفه شهید زنده‌ام من كه به عمر
    از تیغ جفا بریده‌اند اعضایم

آنم كه به هر گام خطرها دیدم
    در هر نفس از ستم شررها دیدم

با آن كه ز كربلا ، دلم خونین بود
    در شام همى خون جگرها دیدم

با آن كه به خاك و خون بدیدم تن‌ها
    بر عرشه ی نیزه نیز، سرها دیدم

در باغ به خون نشسته ی كربُبَلا
    افتاده، قلم قلم شَجَرها دیدم

یك سو تن صد چاك پدرهاى شهید
    یك سو تن پامال پسرها دیدم

من دیده‌ام آنچه را كه دیدن سخت است
    دیدن نه همین بلكه شنیدن سخت است

4. تشكرها 4

ملیکه (12-08-2011), محمد (12-08-2011), سید (12-30-2010), صدیقه (12-30-2010)

http://www.iconbazaar.com/stars/animated/9star6b.gifhttp://www.iconbazaar.com/stars/animated/9star6b.gifhttp://www.iconbazaar.com/stars/animated/9star6b.gifhttp://www.iconbazaar.com/stars/animated/9star6b.gifhttp://www.iconbazaar.com/stars/animated/9star6b.gifhttp://www.iconbazaar.com/stars/animated/9star6b.gifhttp://www.iconbazaar.com/stars/animated/10star6b.gif
    مدیر انجمن مهدویت
    آفلاین
    وضعیت:

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
    1,431 بار در967 پست تشکر شده
    حالت من : Gerye
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    295
    Array

لاله سرخ شهادت تن تبدار من است
    چشمه فیض خدا چشم گهر بار من است
    حافظ خون پیام شهدای ره دین
    لب گویای من و دیده خونبار من است
    داغ یکدشت شهید و غم یک دشت اسیر
    این همه بار گران بر تن بیمار من است
    پای در سلسله ودست به دامان وصال
    دشمن از بی خردی در پی آزار من است
    دشمنم بسته به زنجیر ولی غافل از آن
    که بر انداختن ریشه او کار من است
    تا بر انداز یبنیاد ستم می جنگم
    اشک من منطق من حربه پیکار من است
    پرچم نهضت خونین شهیدان خدا
    گرچه بر دوش من و عمه افکار من است
    صبر را بین که در این مرحله از وادی عشق
    سخت بیمارم و او باز پرستار من است
    آنکه در کرببلا بود انیس پدرم
    درره شام بلا مونس و غمخوار من است
    در کنار شهدا جان مرا باز خرید
    عمه ام بعد خداوند نگهدار من است
    خواهر کوچک من همچو گلی پرپر شد
    اشک طفلان زغمش شمع شب تار من است
    از غم اصغر و اکبر جگرم می سوزد
    آه از این غم که خداوندخبر دار من است
    در ره آل عیل عمر مؤید طی شد
    شاهد زنده من دفتر اشعار من است

مؤید

شهادت حضرت على ‏بن ‏الحسين (ع)بر تمام شیعیان جهان تسليت باد

آشفته ام ، آقا ، دوباره رو به راهم کن

بیرون از این زندان تاریک گناهم کن

چیز زیادی از تو و چشمت نمی خواهم

منت سرم بگذار و یک لحظه نگاهم کن

6. تشكرها 2

محمد (12-08-2011), سید (12-30-2010)

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

2,647 بار در1,945 پست تشکر شده
    حالت من : Konjkav
    نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

New5 زمامداران معاصر

1. امیر المؤمنین على بن ابى‏طالب (ع) (40-35 ق.).
    2. امام حسن‏مجتبى (ع) (41-40 ق.).
    3. معاویة بن ابى سفیان (60-35 ق.).
    4. یزید بن معاویة (64-60 ق.).
    5. معاویة بن یزید (64-64 ق.).
    6. عبدالله بن زبیر (73-64 ق.).
    7. مروان بن حكم (65-64 ق.).
    8. عبدالملك بن مروان (86-65 ق.).
    9. ولید بن عبدالملك (96-86 ق.).

8. تشكر

محمد (12-08-2011)

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

Parvane رویدادهاى مهم

1وفات شهربانو، مادر امام زین العابدین (ع) به هنگام تولد آن حضرت، در سال 38 هجرى.
    2. شهادت امام على (ع) در دو سالگى و شهادت امام حسن مجتبى (ع) در سیزده سالگىِ امام زین العابدین (ع).
    3. همراهىِ امام زین العابدین (ع) با پدرش، امام حسین (ع)، در عدم بیعت با یزیدبن معاویه و حركت اعتراض‏آمیز از مدینه به مكه، در رجب سال 60 هجرى.
    4. همراهىِ امام سجاد (ع) با كاروان حسینى در حركت از مكه به كربلا، درذى‏حجه سال 60 هجرى.
    5. حضور امام زین العابدین در نهضت خونین كربلا، در سن 23 سالگى.
    6. ابتلاى امام زین العابدین (ع) به بیمارىِ شدید، در روز عاشورا، و عدم توانایىِ جهاد در راه خدا.
    7. تحمل مصیبت شهادت امام حسین (ع) و یاران و اصحاب آن حضرت، از سوى امام زین العابدین(ع) در روز عاشورا.
    8. جنایت‏هاى لشكریان یزید در جدا كردن سرها از بدن شهدا و بر نیزه كردن آنها، اسب دوانى بر بدن‏هاى شهدا و غارت و آتش زدن خیمه‏ها پس از شهادت امام‏حسین (ع)، در عصر عاشورا.
    9. آغاز اسارت امام زین العابدین (ع) و سایر بازماندگان قافله حسینى به دست لشكریان عمر بن سعد از عصر روز عاشورا.
    10. تحمل سختى‏ها و مشقت‏هاى امام زین العابدین(ع) و دیگر بازماندگان در اسارت، كوفه و شام.
    11. خطبه خواندن امام سجاد(ع) براى اهالى كوفه، در حالى كه در غل و زنجیر و اسارت دشمنان بود.
    12. خطبه خواندن امام سجاد(ع)، در مجلس بزرگ مسجد اموىِ شام، در حضور یزید و تأثیر شگفت آن بر شامیان.
    13. بازگشت امام زین العابدین(ع) به همراه سایر بازماندگان نهضت كربلا از اسارت كوفه و شام به مدینة الرسول(ص).
    14. حزن شدید و گریه‏هاى طولانىِ امام سجاد(ع) در مصیبت شهادت امام حسین(ع) و اهل بیت آن حضرت.
    15. قیام مردم مدینه بر ضد یزید بن معاویه و اخراج بنى امیه از این شهر و وقوع نبردى خونین در این واقعه (معروف به واقعه حره)، در سال 63 هجرى.
    16. شكست مقاومت اهالىِ مدینه در برابر لشكریان شام، و كشتار فجیع سپاهیان یزید به سركردگىِ مسلم بن عقبه، در مدینه، و محفوظ و مصون ماندن امام زین‏العابدین(ع) و خانواده او از این كشتار.
    17. قیام عبدالله بن زبیر در مكه بر ضد بنى امیه و تصرف حجاز (مكه و مدینه) و برخى از سرزمین‏هاى اسلامى، در سال 64 هجرى.
    18. فشار و سخت‏گیرىِ آل زبیر بر خاندان امیرالمؤمنین و اهل بیت(ع).
    19. قیام مختار بن ابى عبیده ثقفى، در كوفه، بر ضد بنى امیه براى خونخواهى از قاتلان امام حسین (ع).
    20. مجازات قاتلان امام حسین (ع) توسط مختار بن ابى عبیده و شادمانىِ امام زین‏العابدین (ع) و سایر اهل بیت(ع) از كردار مختار.
    21. شهادت امام زین العابدین (ع)، در دوازدهم (یا 18 و یا 25) محرم سال 95 هجرى، به وسیله زهرى كه ولید بن عبدالملك به آن حضرت خورانیده بود.
    22. به خاك سپردن بدن مطهر امام زین العابدین (ع)، در قبرستان بقیع، در جوار قبر عمویش، حضرت امام حسن مجتبى (ع)، زیر قبه مقبره عباس بن عبدالمطلب.

10. تشكر

محمد (12-08-2011)

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

نقش امام سجاد (ع) در رساندن پيام كربلا

قيام سيد الشهداء ابعاد مختلفي داشت كه مي توان بخوبي از رفتار و گفتار امام (عليه السّلام) از ابتداي حركتشان از مدينه تا آخرين لحظات عمر شريفشان متوجه آن شد. امور متعددي به عنوان عوامل قيام امام حسين (عليه السّلام) محسوب شده اند كه به بعضي از آن ها اشاره مي كنيم:

الف) پرهيز از بيعت با يزيد:

يزيدي كه جام شراب را بر حوران بهشتي ترجيح مي داد و عاقبت هم بر اثر افراط در شرابخوري از دنيا رفت.يزيدي كه پس از شهادت امام حسين (عليه السّلام) آرزو كرد: «اي كاش بزرگان ما كه در جنگ بدر كشته شدند امروز زنده مي شوند و مي گفتند: اي يزيد آفرين بر تو باد».يزيدي كه به تأسي از پدرش درصدد مسخ تدريجي اسلام بود.

ب) دعوت كوفيان:

اهل كوفه از ايشان دعوت كردند تا براي به دست گرفتن رهبري مردم عراق و تشكيل حكومت اسلامي به كوفه بروند
    ج) اصلاح امت:

امر به معروف و نهي از منكراتي همچون محو سنت ها و رواج بدعت ها عامل بعدي قيام امام بود. به تعبير ديگر عامل سوم، اصلاح امت اسلامي بود

يزيد كه بعد از شهادت امام پايه هاي حكومتش را متزلزل ديد، تنها راه فرار خود از سرزنش و شورش مردمي را عوام فريبي و تبليغات مسموم دانست؛ لذا درصدد ترور شخصيتي امام (ع) و اهل بيت او برآمد و به عنوان اولين مبارزه منفي، امام (ع) و اهل بيت در شام او را «خارجي» ناميد و آن ها را به عنوان شورشيان بر خليفه مسلمين (كه مجازاتشان تبعيد و اعدام است) معرفي كرد. و با برپايي مراسم جشن و شادي اين جنايت را پيروزي قلمداد كرد و سعي كرد از شناخته شدن حسب و نسب اسرا و اهل بيت امام (ع) بين مردم جلوگيري كند.

متأسفانه مردم شام هم كه اسلامشان را فقط از طريق معاويه و يزيد گرفته بودند، بدعت هاي آن ها را چشم و گوش بسته، احكام الهي محسوب مي كردند. اين تقليد كوركورانه تا حدي فضاحت بار بود كه حتي معاويه، نماز جمعه را در روز شنبه اقامه كرد و هيچ كس اعتراض نكرد.

دستگاه تبليغاتي يزيد در شام ابتدا توانست حقيقت را پنهان كند؛ لذا اهل شام با پايكوبي و هلهله به استقبال كاروان اسرا و سرهاي بر روي نيزه آمدند و آنرا پيروزي سپاه اسلام دانستند[8]

اگر نقشه يزيد در تحريف وقايع عاشورا و تحريف تاريخ عملي مي شد امروز عاشورا به جاي اينكه الگوي ظلم ستيزي باشد الگوي ظلم ستائي بود.

با در نظر گرفتن شرايط آن زمان است كه وجود كسي به عنوان پيام رساندن عاشورا يك ضرورت تلقي مي شود و رهبري اين مسئوليت را كسي به عهده نگرفت، مگر حضرت سيد السجادين (ع) و زينب (س). و پس از انقلاب حسيني كربلا مرحله اي ديگر از اين انقلاب آغاز گرديد. اين مرحله ضامن به ثمر رسيدن خون سيد الشهداء بود. امام سجاد (ع) كه در آن زمان 23 سال بيشتر نداشت، مهم ترين وظيفه خود را زنده نگه داشتن خون شهداي كربلا قرار داد. و از همان روز عاشورا تا آخرين لحظات عمر شريفشان مظلوميت اهل بيت (ع) را يادآور شدند و اين غم و اندوه دروني خود را در مناسبت هاي مختلف آشكار ساختند.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع