بنال اي دل بنال ای دل که در نای زمان فریاد را کشتند بهین آموزگار مکتب ارشاد را کشتند اساتید جهان باید به سوک علم بنشینند که در دانشگه هستی، بزرگ استاد را کشتند به جرم پاسداری از حریم عترت و قرآن رئیس مذهب و الگوی عدل و داد را کشتند بجای اشک و خون دل، ببار ای آسمان زین غم که نور دیدگان سید امجاد را کشتند دریغ و درد کز بیداد منصور ستمگر به جرم یاری دین مظهر امداد را کشتند به جنّت مادرش زهرا پریشان کرده گیسو را که بهر حفظ قرآن شافع میعاد را کشتند من ژولیده میگویم ز نسل ساقی کوثر امام جانشین و پنجمین اولاد را کشتند "ژولیده نیشابوری" 

داغ حضرت صادق (ع)
لبالب شد ز خون دل ایاغِ(1) حضرت صادق
دلم چون لاله مىسوزد ز داغ حضرت صادق
چو در خاك مدینه زائرش منزل كند از جان
به هر جا اشك مىگیرد سراغ حضرت صادق
در این شبها بود روشن، مزار بى رواق او
كه باشد اشك مهدى چلچراغ حضرت صادق
خزان هرگز نمىگردد بهار دانش و بینش
از آن گلها كه بشكفته به باغ حضرت صادق
معطر مىكند بوى دل آویزش فضاى جان
همان گلهاى علم باغ و راغ(2) حضرت صادق
نشسته در عزا موسىبن جعفر با دلى سوزان
زند آتش به جانش سوز داغ حضرت صادق
ز شعر جانگدازت شعله خیزد «حافظى»
زیرا شد از خون جگر لبریز ایاغ حضرت صادق
"محسن حافظى" 
كشته شد صادق آل محمد شـهــر مـديـنـه گـشـته سـيـه پوش شــمـع ولايــت گـرديــده خـامـوش کـشـتـه شـد صـادق آل مـحـمّـد(ص) شـشـمـيـن اخـتـر سـپـهــر سـرمـد شـد رهـبـر ديـن مـسـمـوم انـگور از جــور و ظـــلم بـيـــداد مـنـصـور يـثـرب از ماتـمش غـرق عـزا شد مـحـــشر از قتـل جانـسوزش بپــا شد موسي بن جعفر(ع) افســرده حالست از داغ بـابـا شـکـــسـتـه بــال اسـت در بـقـيع شد تن پاکــش چو مدفون شـيـعـيـان جـهـان گـرديد دل خـون جـان هــا فــداي امــام صـادق(ع) سـلـطـان مــذهـب قــرآن نــاطـــق قـلـب عـالـم زقــتــل او شکـــسـته گـــرد غــم بر دل شــيـــعــه نشسته 
سلام من به مدينه ، به غربت صادق
سلام من به بقيع و به تربت صادق
سلام من به مدينه ، به آستان بقيع
سلام من به بقيع و کبوتران بقيع
سلام من به مزار مطهر صادق
که مثل ماه درخشد به آسمان بقيع
سلام من به تو اي ماه فاطمي بقيع
سلام من به تو اي ياس هاشمي بقيع
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کلمات کلیدی این موضوع