مدیر انجمن اهل بیت(ع) آفلاین
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 20
Array
۲ تصدیق قلبى:
خداوندمىفرماید:
«الذین آمنوا و کانوا یتقون لهم البشرى فىالحیاه الدنیا و فى الاخره»
(آنها اولیاى خدا کسانى هستندکه ایمان آورده و قلبا تصدیق نمودند و بطور مداوم تقوا وپرهیزکارى را پیشه خود ساختهاند، براى ایشان در زندگى دنیا ودر آخرت بشارت است.) (۱۲)
و همچنین در آنجا که خداوند از قولبنى اسرائیل چنین نقل مىکند که:
«یا موسى لن نومن لک...» (۱۳)
یعنى اى موسى ما هرگز به تو ایمان نمىآوریم (و تو راقلبا تصدیق نمىکنیم) مگر آنکه خدا را (با چشم خود) آشکاراببینیم!
و همچنین در آیه «یا ایهاالذین آمنوا» که در قسمتاول گذشت.)
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 20
Array
3- انجام واجبات:
خداوند مىفرماید:
«و ما کان الله لیضیع ایمانکم...» وقتىخداوند قبله پیامبرش را به طرف کعبه تغییر جهت داد، اصحابرسول خدا(ص) گفتند:
(واى برما) نمازهایى که به سوى بیت المقدساقامه کردیم باطل گشت! خداوند در پاسخ، آیه فوق را نازل کرد وفرمود: «خداوند ایمان (نمازهاى) شما را تباه نخواهدساخت.» (۱۴)
۴ تایید و حمایت:
خداوند مىفرماید:
«لا تجدقوما یومنون بالله و...»
هیچ قوم و گروهى را که ایمان به خداو روز قیامت دارد نمىیابى که با دشمنان خدا و رسولش دوستىکنند،
هرچند پدران یا فرزندان یا برادران یا خویشاوندان آنهاباشند، ایشان کسانى هستند که خدا ایمان (یعنى تایید و حمایتخود) را بر لوح و صفحه قلوبشان نوشته و با روحى از جانب خودشآنها را تقویت فرموده...» (۱۵)
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 20
Array
رنگ خدایى
خداوند مىفرماید:
رنگ خدائى بپذیرید، و چه رنگى از رنگ خدایىبهتر؟!
«صبغه الله و من احسن من الله صبغه» (۲۳)
امامصادق(ع) فرمودند: مراد از «رنگ خدایى» اسلام است. (۲۴)
آرى،اگر مبانى و تعالیم آسمانى اسلام براى نسل جوان تبیین گرددآنان را شیفته خود کرده و روى از مکاتب ساخته دستبشر وبرآمده از هوا و هوسهایش رهایى مىیابند و اثر جلوه گریهاىسراب گونه و سم کشنده فرهنگ فاسد غرب در قالب خط و خال خوشرنگاز بین خواهد رفت.
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 20
Array
معناى خشم و غضب خدا
خداوند (پس از بیان جنایات فرعون و پیروانش و مغالطه کاریهاىآنها در برابر حضرت موسى(ع) و عدم پذیرش ارشادات و مواعظ آنحضرت) مىفرماید:
پس آن هنگام که ما را به خشم آورند، از ایشانانتقام گرفتیم و همه را غرق نمودیم.
«فلما آسفونا انتقمنامنهم فاغرقنا هم اجمعین) (۲۵)
امام صادق(ع) مىفرماید:
خداوندمانند ما (انسانها) به خشم در نمىآید بلکه براى خود، اولیا ودوستانى دارد که آنها خشمگین و یا راضى مىگردند، و خداوندرضاى آنها را رضاى خود و خشم آنان را خشم خویش قرار داده، چراکه آنان را راهنماى به سوى خود محسوب داشته و فرموده است:
هرکس به دوست من اهانت کند، با من به جنگ برخاسته و مرا بهجنگ دعوت کرده است و همچنین خداوند فرموده است:
کسى که ازپیامبر(ص) پیروى کند خدا را پیروى کرده است.
«من یطع الرسولفقد اطاع الله» (۲۶) همچنین فرموده است:
کسانى که با تو بیعتمىکنند، در حقیقتبا خدا بیعت نمودهاند «ان الذین یبایعونکانما یبایعون الله» (۲۷)
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کلمات کلیدی این موضوع