««""رابطه پیامبر (ص) و علی (ع) ""»» - صفحه 2
ads ads
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 8 تا 13 , از مجموع 13
    مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

تشکر از ارسال / دوست داشتن
    2,647 بار در1,945 پست تشکر شده
    حالت من : Konjkav
    نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

Wqvtb6gu4njz6tch5g7f 002 ««""رابطه پیامبر (ص) و علی (ع) ""»»

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] می گوید:
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] فرمود:« [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] را دوست بدارید، زیرا گوشت او گوشت من و خونش خون من است. خداوند لعنت کند گروهی از امّت مرا که عهد و پیمان با من را در حق علی بشکنند و وصیتم را درباره‌اش از یاد ببرند. آنان نزد خداوند هیچ بهره و نصیبی ندارند.»
    هرگاه پیامبر خدا صلی الله علیه و آله عطسه می‌فرمود، علی علیه السلام به او عرض می‌کرد:« رَفَعَ الله ذِکْرَکَ یا رسول الله » (خداوند نامت را بلندآوازه گرداند ای رسول خدا) و پیامبر خدا هم به او می‌فرمود:« اَعْلَی الله کَعْبَکَ یا علی » (خداوند شرافت تو را بیشتر و بلند مرتبه تر فرماید ای علی )

منابع:

• بحارالانوار، ج40، ص 265، حدیث 38 --------- امالی مفید، امالی شیخ طوسی
    • بحارالانوار، ج38، ص 298 ------- مناقب

2. تشكر

سید (04-20-2011)

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

جمعی از یاران [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] نقل می کنند که فرمود:
    روزی [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] به حضور [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] رسید و دو [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بهشتی را به او تقدیم کرد. پیامبر یکی از انارها را خورد و انار دیگر را دو نیم کرد؛ نیمی از آن را به [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] داد و نیمی را خودش خورد.
    آن‌گاه پیامبر فرمود:« اناری که من خوردم نبوت (پیامبری) بود که تو سهمی از آن نداری؛ و اناری که نیمی از آن را به تو دادم علم بود که تو در آن با من شریکی.»

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
    می‌فرمود:« خداوند متعال به رسولش قرآن و مطالب دیگری غیر از قرآن را آموخت و پیامبر نیز هر چه را آموخته بود، به علی علیه السلام می‌آموخت.»

در روایتی دیگر، از امام باقر علیه السلام پرسیدند:« علی علیه السلام چگونه شریک علم پیامبر است؟»

امام باقر فرمود:« خداوند هیچ علمی را به پیامبر تعلیم نکرد مگر آن که فرمان داد آن را به علی نیز بیاموزد.»

جمعی از یاران امام باقر علیه السلام نقل می کنند که فرمود:

روزی جبرئیل به حضور رسول خدا رسید و دو انار بهشتی را به او تقدیم کرد. پیامبر یکی از انارها را خورد و انار دیگر را دو نیم کرد؛ نیمی از آن را به علی داد و نیمی را خودش خورد.
    آن‌گاه پیامبر فرمود:« اناری که من خوردم نبوت (پیامبری) بود که تو سهمی از آن نداری؛ و اناری که نیمی از آن را به تو دادم علم بود که تو در آن با من شریکی.»
    منابع:
    • بحارالانوار، ج 40، ص 208، حدیث2 -------- بصائرالدرجات
    • بحارالانوار، ج 39 ،ص 119 --------- مناقب

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] می گوید:
    از [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] شنیدم که فرمود
    :« من شهر علم هستم و [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] در ِ آن است. پس هر کس که علم می‌خواهد باید آنرا از علی فرا گیرد.»

منابع:
    • بحارالانوار، ج 40، ص 202، حدیث 7 -------- ارشاد مفید

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] می‌فرمود:
    « [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] می‌خواست مرا برای قضاوت به [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بفرستد. به پیامبر گفتم:
    « من جوانم و آگاه به قضاوت نیستم.»
    پیامبر خدا به سینه من زد و برایم چنین دعا کرد:
    « اللهم اهد قلَبه و ثبتِ لسانَه »؛ (بار پروردگارا، دل او را هدایت کن و زبانش را استوار و پایدار بگردان.)
    سوگند به خدایی که دانه را شکافت، پس از دعای پیامبر هیچ‌گاه در داوری میان دو نفر شک و تردید نکرده‌ام.»

منابع:
    بحارالانوار، ج 40، ص 177، حدیث 61 -------- کشف الغمه

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

برنامه [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] این گونه بود که
    اگر روز [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] الهی را دریافت می کرد، تا قبل از غروب، به [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] خبر می‌داد و
    اگر شب وحی را دریافت می‌کرد، تا پیش از صبحگاهان، علی علیه السلام را باخبر می‌فرمود.
    منابع:
    • بحارالانوار، ج40، ص 135، حدیث 25 --------- امالی صدو

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

سوید بن غفله می‌گوید:
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] می‌فرمود
    : به خدا سوگند، اگر تمام دنیا را یک جا به منافق ارزانی بدارم باز مرا دوست نخواهد داشت، ولی اگر بینی مؤمنی را از دم شمشیرم بگذرانم باز مرا دوست خواهد داشت. دلیلش این است که
    من از [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] شنیدم که فرمود:
    «ای علی، جز مؤمنان تو را دوست ندارند و جر منافقان با تو دشمن نیستند.»

حضرت علی علیه السلام در روایت دیگری می‌فرمود:
    « من پیش از آن که کسی با پیامبر نماز بگزارد، سه سال با او نماز خواندم و از جمله سخنانی که در آن مدت پیامبر با من گفت این بود که هیچ مؤمنی با من دشمنی نمی کند و هیچ منافقی مرا دوست نمی دارد.»

منابع:
    • بحارالانوار، ج39، ص 251، حدیث 17 --------- امالی شیخ طوسی
    • بحارالانوار، ج39، ص 252، حدیث 19 --------- امالی شیخ طوسی

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

هر گاه [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] سخنی می گفت، بسیاری از ما می پذیرفتیم و در آن شک نمی کردیم،
    زیرا از [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] شنیده بودیم که می فرمود
    خازِن سِری بَعدی علی »؛
    (خزانه دار رازها و اسرار من پس از من علی است.)

منابع:
    • بحارالانوار، ج40، ص 184، حدیث 66 ------- امالی صدوق

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)