مدیر انجمن اهل بیت(ع) آفلاین
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 20
Array
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] می فرماید: دین و آئین من، دین [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]ست و حسب و اصل و نسب من، حسب رسول خداست. پس هر کس به دین و اصل و نسب دست یازد همانا به دین و حسب رسول خدا دست یازیده و تجاوز کرده است.
علی علیه السلام می فرماید: دین من، دین رسول خدا و حسب و شرافت خانوادگی من همان حسب رسول خداست. پس هر کس به دین و حسب من تجاوز کند و دست یازد به تحقیق رسول خدا را مورد تجاوز و تعدی قرار داده است.
منابع:
- بحارالانوار، ج 39، ص 313، حدیث 7 -------- امالی مفید
- بحارالانوار، ج 39، ص 335، حدیث 3 -------- امالی صدوق
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 20
Array
گروهی از قریشیان در [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] صلی الله علیه و آله از [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بد میگفتند.
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] در خانه یکی از همسرانش استراحت می کرد که با سر و صدای آنان از خواب برخاست و با رواندازی به طرف آنان آمد. قریشیان با دیدن نشانه های خشم در چهره رسول خدا گفتند:« از غضب خدا و رسولش به خدا پناه می بریم.»
پیامبر فرمود:« شما با علی چه کار دارید؟ چرا علی را رها نمی کنید؟ بدانید که علی از من است و من از علی هستم. هر کس علی را بیازارد مرا آزرده است.»
منابع:
- بحارالانوار، ج 39، ص 312، حدیث 3 -------- امالی شیخ صدوق
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 20
Array
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] ( یکی از همسران [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] ) می گوید:
رسول خدا در بستر احتضار فرمود:« دوستم را صدا بزنید.»
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] پدرش، [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]، را صدا زد. پیامبر با دیدن او صورت خود را پوشاند و فرمود:« دوستم را صدا بزنید.»
ابوبکر متحیر برگشت.
حفصه پدرش ،[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]، را صدا زد. هنگامی که عمر آمد، پیامبر باز صورتش را پوشاند و فرمود:« دوستم را صدا بزنید. »
عمر نیز متحیر شد و برگشت.
در این هنگام [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]، [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] را حاضر کرد. رسول خدا با دیدن علی برخاست و جامهی خود را به او پوشاند.
حضرت علی علیه السلام در روایتی میفرماید:
«آن روز رسول خدا هزار حدیث را برایم بازگو فرمود که از هر حدیث، هزار در گشوده میشد.»
منابع:بحارالانوار، ج 40، ص 215، حدیث 9 -------- بصائرالدرجات
وضعیت:
- میزان امتیاز
- 20
Array
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] فرمود:
« [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بخشش خداوند به [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بود.
محمد علم همه اوصیا و جانشینان پیامبران گذشته را به ارث برده بود، و علی نیز همهی علم او را.»
منابع:
- بحارالانوار، ج 40، ص 211، حدیث 10 -------- بصائر الدرجات
اطلاعات موضوع
کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)