««""رابطه پیامبر (ص) و علی (ع) ""»»
ads ads
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 13
    مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

تشکر از ارسال / دوست داشتن
    2,647 بار در1,945 پست تشکر شده
    حالت من : Konjkav
    نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

Wqvtb6gu4njz6tch5g7f 002 ««""رابطه پیامبر (ص) و علی (ع) ""»»

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] می گوید:
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] فرمود:« [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] را دوست بدارید، زیرا گوشت او گوشت من و خونش خون من است. خداوند لعنت کند گروهی از امّت مرا که عهد و پیمان با من را در حق علی بشکنند و وصیتم را درباره‌اش از یاد ببرند. آنان نزد خداوند هیچ بهره و نصیبی ندارند.»
    هرگاه پیامبر خدا صلی الله علیه و آله عطسه می‌فرمود، علی علیه السلام به او عرض می‌کرد:« رَفَعَ الله ذِکْرَکَ یا رسول الله » (خداوند نامت را بلندآوازه گرداند ای رسول خدا) و پیامبر خدا هم به او می‌فرمود:« اَعْلَی الله کَعْبَکَ یا علی » (خداوند شرافت تو را بیشتر و بلند مرتبه تر فرماید ای علی )

منابع:

• بحارالانوار، ج40، ص 265، حدیث 38 --------- امالی مفید، امالی شیخ طوسی
    • بحارالانوار، ج38، ص 298 ------- مناقب

2. تشكر

سید (04-20-2011)

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

روزی [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] به حضور [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] رسید و از ضعف جسمانی و خستگی کار در خانه سخن گفت. پیامبر خدا به او فرمود:

« آیا نمی دانی
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] نزد من چه جایگاهی دارد؟ علی در حالی که دوازده ساله بود به دفاع و حمایت ازمن برخاست ؛ در شانزده سالگی در پیش روی من شمشیر زد، در نوزده سالگی پهلوانان کافر را کشت، در بیست سالگی غم های مرا زدود، و در بیست و دو سالگی [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] را از جا کند، در حالی که پنجاه مرد از عهده‌ی بلند کردنش بر نمی‌آمدند.»

فاطمه علیهاسلام با شنیدن این سخنان شادمان شد، بلافاصله نزد علی علیه السلام رفت و ماجرا را بازگو کرد.

حضرت علی علیه السلام به او فرمود:« اگر پیامبر اکرم همه عنایات الهی به من را برایت بازگو می‌کرد، چه می‌کردی؟!»

منابع:

• بحارالانوار، ج 40، ص6، حدیث 14 -------- امالی صدوق

4. تشكر

سید (04-20-2011)

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] فرمود: به حضور [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] رسیدم در حالی که در [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] با جمعی از اصحابش نشسته بود. چشم پیامبر که به من افتاد چهره اش از شادمانی درخشید و تبسمی کرد و من سفیدی دندانهای او را دیدم که می درخشید. آنگاه به من فرمود: ای علی، به سوی من بیا! ای علی، به سوی من بیا! پیوسته مرا به خودش نزدیک می کرد تا این که مرا در کنار خود جا داد .

آنگاه رو به اصحابش کرد و فرمود: « با آمدن برادرم به سوی شما، رحمت به شما رو می آورد.

ای یاران من، همانا علی از من و من از علی هستم؛ روح علی از روح من و سرشت و طینت او از سرشت من است و او برادر من و وصی من و جانشین من است بر امتم. در زمان حیات من و پس از مرگم، هر کس او را اطاعت کند مرا اطاعت کرده است و هر کس با او موافقت کند با من موافقت کرده است و هر کس با او مخالفت کند با من مخالفت کرده است. »

منابع:

• بحارالانوار، ج 40، ص 4، حدیث 6 -------- امالی صدوق

6. تشكر

سید (04-20-2011)

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] می فرماید: دین و آئین من، دین [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]ست و حسب و اصل و نسب من، حسب رسول خداست. پس هر کس به دین و اصل و نسب دست یازد همانا به دین و حسب رسول خدا دست یازیده و تجاوز کرده است.
    علی علیه السلام می فرماید: دین من، دین رسول خدا و حسب و شرافت خانوادگی من همان حسب رسول خداست. پس هر کس به دین و حسب من تجاوز کند و دست یازد به تحقیق رسول خدا را مورد تجاوز و تعدی قرار داده است.

منابع:

• بحارالانوار، ج 39، ص 313، حدیث 7 -------- امالی مفید
    • بحارالانوار، ج 39، ص 335، حدیث 3 -------- امالی صدوق

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

گروهی از قریشیان در [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] صلی الله علیه و آله از [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بد می‌گفتند.
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] در خانه یکی از همسرانش استراحت می کرد که با سر و صدای آنان از خواب برخاست و با رواندازی به طرف آنان آمد. قریشیان با دیدن نشانه های خشم در چهره رسول خدا گفتند:« از غضب خدا و رسولش به خدا پناه می بریم.»
    پیامبر فرمود:« شما با علی چه کار دارید؟ چرا علی را رها نمی کنید؟ بدانید که علی از من است و من از علی هستم. هر کس علی را بیازارد مرا آزرده است.»
    منابع:

• بحارالانوار، ج 39، ص 312، حدیث 3 -------- امالی شیخ صدوق

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] ( یکی از همسران [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] ) می گوید:
    رسول خدا در بستر احتضار فرمود:« دوستم را صدا بزنید.»
    [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] پدرش، [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]، را صدا زد. پیامبر با دیدن او صورت خود را پوشاند و فرمود:« دوستم را صدا بزنید.»
    ابوبکر متحیر برگشت.
    حفصه پدرش ،[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]، را صدا زد. هنگامی که عمر آمد، پیامبر باز صورتش را پوشاند و فرمود:« دوستم را صدا بزنید. »
    عمر نیز متحیر شد و برگشت.
    در این هنگام [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]، [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] را حاضر کرد. رسول خدا با دیدن علی برخاست و جامه‌ی خود را به او پوشاند.

حضرت علی علیه السلام در روایتی می‌فرماید:

«آن روز رسول خدا هزار حدیث را برایم بازگو فرمود که از هر حدیث، هزار در گشوده می‌شد.»

منابع:بحارالانوار، ج 40، ص 215، حدیث 9 -------- بصائرالدرجات

مدیر انجمن اهل بیت(ع)
    آفلاین
    وضعیت:

نوشته های وبلاگ
    59
    میزان امتیاز
    20
    Array

[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] فرمود:
    « [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بخشش خداوند به [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] بود.
    محمد علم همه اوصیا و جانشینان پیامبران گذشته را به ارث برده بود، و علی نیز همه‌ی علم او را.»

منابع:
    • بحارالانوار، ج 40، ص 211، حدیث 10 -------- بصائر الدرجات

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)