گروه فعاليتهای قرآنی: يكی از مفسران برجسته قرآن در كشور بهترين و اساسیترين راه مبارزه با تهاجم فرهنگی را انس با قرآن و مفاهيم بلند قرآنی دانست.
«احد محمدی»، مفسر برجسته قرآن كريم در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه خراسانجنوبی با اشاره به فعاليتهای قرآنی در سطح كشور گفت: قرآن محجور مانده و ما وظيفه داريم كه قرآن را حمايت كنيم.
وی با اشاره به نهادينه كردن فعاليتهای قرآنی در جامعه اظهار كرد: استفاد از تجارب كسانی كه در اين راه كار كردهاند يكی از راههای مهم نهادينه كردن فعاليتهای قرآنی در جامعه است.
محمدی اظهار كرد: فعاليتهای قرآنی كشور به دو حوزه تبليغات و آموزش تقسيم میشود كه آنقدر كه در كشور تبليغات صورت گرفته است در بحث آموزش قرآن كاری نشده كه اين يكی از عوامل عدم موفقيت در عرصه تعليم فعاليتهای قرآنی در كشور است.
وی با اشاره به فعاليتهای قرآنی خود گفت: سالهای متمادی است كه در محضر قرآن هستم و در حدود 20 سال تدريس قرآن داشته و در سطح فنی در رابطه با تفسير قرآن فعاليت میكنم.
وی پدرش را يكی از مشوقان اصلی خودش در اين راه دانست و تصريح كرد: چون پدرم يكی از اساتيد بزرگ قرآنی كشور بوده من نيز با راهنمايیهای ايشان به عرصه فعاليتهای قرآنی وارد شدم.
محمدی با اشاره به هدفش از فعاليتهای قرآنی اظهار كرد: در بحث فعاليتهای قرآنی اهداف به مرور ايجاد میشود و با باز شدن درسهای قرآن اهداف نيز مشخصتر شده و قرآن خودش را بهتر به آدم نشان میدهد و واقعاً اين انس برای ما فتح الاباب از طرف قرآن شده تا بتوانيم در زندگی با قرآن مأنوس باشيم.
وی يادآور شد: جوانان و كسانی كه در راه فعاليتهای قرآنی كار میكنند بايد اين كار را جدی بگيرند چون كار دائمی است كه هم خير دنيا و هم خير آخرت در آن است و هيچگاه نااميد از ورود به اين راه نباشند.
[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] | [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]
ادامه در منبع : [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...]

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks